مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ بدهی کم

سلام. شرکتی به ما بدهی دارد از آنجایی که سر موعد هم واریز نشد ما از طریق شکایت در کلانتری مسیرمون رو ادامه دادیم و ثبت شکایت کردیم. در کلانتری گفتند که پرونده به دادسرا ارسال میشود اما مبلغ کمتر از 5 میلیون میباشد آیا دادسرا یه این موضوع رسیدگی خواهد کرد؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر مطالبه وجه و دعوا حقوقی است با توجه به مبلغ در شورای حل اختلاف رسیدگی میشود از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید.