مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه ی درصد ارش مطابق با نامه پزشکی قانونی

با سلام
1_کبودی همراه با تورم خفیف پلک تحتانی راست که ارش تورم خفیف دو دهم درصد دیه کامل تعیین می گردد
2_خراشیدگی حارصه وسط چانه
3_چهار ناحیه کبودی ثلث میانی بازوی راست_یک عدد کنار داخلی آرنج راست_یک عدد کنار داخلی ثلث میانی بازوی چپ_یک منطقه قدام ثلث
میانی ران چپ
4_دو ناحیه کبودی سمت راست قدام قفسه سینه
5_خراشیدگی حارصه آرنج راست
6_دو ناحیه خراشیدگی حارصه سمت راست قدام قفسه سینه که ارش آنها جمعا یک درصد از دیه کامل انسان تعیین می گردد
7_خراشیدگی حارصه پشت مچ دست چپ دو عدد پشت دست چپ
8_خراشیدگی حارصه خلف بند میانی انگشت چهارم دست چپ_خلف بند انتهایی انگشت سوم دست چپ_خلف بند ابتدایی و انتهایی انگشت اشاره دست راست
9_کبودی لاله گوش چپ
موارد فوق در اثر اصابت جسم سخت و در حدود 1_2روز اخیر حادث شده است
دو عدد جراحت خطی سطحی پشت دست راست دارد که در حالت غیر منازعه ایجاد شده است سایر صدمات دارای دیه مقدر می باشند معاینه مجدد نیاز ندارد
البته این جراحات بر اثر صرب و جرح با دست و مشت و پرت کردن بر روی زمین بر من ایجاد شده است اما اینجا نوشته بر اثر اصابت جسم سخت لطفا در این مورد هم توصیح دهید

پاسخ ها :

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

با سلام. میزان دیه در حکم دادگاه قید خواهد شد. چون پزشکی قانونی نمیتواند نوع وسیله اسیب زننده را دقیقا مطرح کند مینویسد اصابت جسم سخت یا مثلا جسم برنده و ...