مشاوره حقوقی رایگان - روش اجرای رای صاده دیوانعالی کشور براساس ماده 477

در دادخواست اینجانب علیه برداشتهای غیر قانونی مدیر عامل وقت شرکت نامبرده محکوم و برداشتهای غیر قانونی وی از طرق اجرا ئیات دادگستری به شرکت برگشت شد،محکوم علیه تقاضای اعمال ماده 477 را نمود وپذیرفته شود . پرونده به شعبه 19 دیوانعالی کشور ارجاع وپس از کارشناسی دو هیات مشخص شد مقدار برداشت متقاضی اعاده دادرسی بیش از محکوم به پرونده است ودیوان برهمین اساس رای داد. جهت اصلاح دادنامه دادگاه تجدید نظر به ایشان مراجعه ولی اظار داشتند بایستی متقاضی اعاده دادرسی تقاضای اصلاح رای دهد .،باتوجه به اینکه ایشان بایستی درصورت اصلاح رای مبلغ بیشتری به شرکت برگرداند ، حاضر نیست تقاضا دهد / باتوجه به عدم رعایت عدالت تکلیف چیست ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

رای دیوان عالی کشور ماهیتا صادر می‌گردد بر اساس رای صادره اجرای احکام کیفری بایدما زاد وجوه را نیز دریافت نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از شعبه مربوطه پیگیری کنید