مشاوره حقوقی رایگان - اجرا رای دیوان عالی کشور ناشی از اعمال ماده 477 آئین دادرسی کیفری

در اثر شکایت حقوقی بابت برداشتهای غیر قانونی از مدیر سابق شرکت نامبرده محکوم به برگشت آنها شد ولی ایشان تقاضای اعمال ماده 477 را نمود وبه ،شعبه دیوانعالی ارجاع دیوانعالی کشور مبلغ برداشت شده را بیش از مبلغ محکوم به تشخیص و بر همین اساس رای صادر نمود اکنون که برای اصلاح رای به شعبه تجدید نظر مراجعه نمودم قاضی جواب داد تقاضای اصلاح رای بایستی از طرف متقاضی اعاده دارسی داده شود طبیعی است که ایشان چنین تقاضایی نمیدهد .
در این حالت چه میشود کرد که حق شرکت از بین نرود ؟ تشکر

پاسخ ها :

پرسشگر :

چه اطلاعاتی لازم است تا ارائه شود ?

اجرای رای دیوان عالی کشور ماده 477