مشاوره حقوقی رایگان - بیمه نیروی انتظامی

سلام خسته نباشید بنده داخل نیرو انتظامی استخدام کردن و ازدواج نکردم میخاستم ببینم الان که ازدواج نکردم مادر پدر و خواهرم میتونن از بیمه نیرو انتطامی من مثل دندان پزشکی و.. استفاده کنن یا خیر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسانی که تحت تکفل شما هستند می توانند از بیمه شما استفاده کنند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید درخواست نمود که آنها تحت تکفل شما قرار بگیرند در صورتی که سابقه بیمه پردازی نداشته باشند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بیمه ندارند و تحت تکفل شما قرار بگیرند بله امکن دارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

کسانی که تحت تکفل هستند میتوانند از بیمه استفاده کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود افراد تحت تکفل می‌توانند استفاده کنند از بیمه شما

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

هر خ که بیمه نداشته باشد و تحت تکفل شما از قبل قرار گرفته باشد می تواند استفاده نماید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

کلیه کسانی که تحت تکفل شما هستن میتواننداز بیمه شما استفاده کنند