مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام.بنده شاکی هستم و از منزلمون سرقت شده..فیلم داشتم..از متهم که کارشناس تائید کرده متهمها.خودشونن.درسرقت..حالا نامه اومده.برام.که نوشتس بزه انتسابی محرز بوده.و کیفر نامبردگان مورد تقاضاست..حالا رفتم دادگاه قاضی دوباره بازپرسی کرد.متهمها هم دوباره انکارکردن...اخرین دفاع گرفت.گفت برید..حالا چی میشه ..دوباره احزارمون میکنه.محکوم میشن یانه..تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه آخرین دفاع را اخذ کرده اتهام را وارد دانسته و موضوع به نفع شما است و جای نگرانی نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما سارقان محکوم خواهند شد
گرفتن آخرین دفاع از متهم ، به این دلیل است که برای قاضی احراز شده است که ایشان سارق هستند و مجازات حبس و رد عین مال صادر
خواهد کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود احتمالا ایشان را مجرم شناخته اند منتظر ابلاغ باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نتیجه هیچ دعوایی قابل پیش‌بینی نیست قضات محترم دادگاه با رسیدگی به تمام پرونده رای مقتضی صادر خواهند کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر کیفرخواست صادر شود پرونده با دادگاه کیفری ارسال و جلسه دادرسی با حضور طرفین اتجام میشود