مشاوره حقوقی رایگان - ورود بدون اجازه به خانه

با سلام و خسته نباشید یک فرد ناشناسی وارد خانه بنده موقعی که خواب بودم شده چیز خاصی هم بنظر دزده نشده . یعنی برای چی وارد خانه بنده شده بوده؟ و باید چگونه بفهمم کی بوده؟ و از کجا شکایت یا پیگیری کنم؟ باتشکر فراوان لطفا جواب بدید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی پیگیری کنید.
اگر داخل کوچه یا خیابان دوربین هستش می توانید بررسی کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر چیزی سرقت نشده نمیتوانید تحت عنوان سرقت شکایت کنید ولی اگر دوربین های مداربسته محل سکونت دیده میتوانید تحت عنوان ورود به عنف شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود شکوائیه خویش را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر به کسی مظنون هستید بایستی شکایت کیفری نمایید تا تحقیقات صورت پذیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر دوربین مداربسته دارید یا از طریق دوربین‌های مداربسته همسایگان پیگیری بکنیم‌که را شناسایی کنید و از طریق کلانتری شکایت کنید تا کربن تشکیل و پیگیری شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق 110 پیگیری کنید که برای انگشت نگاری اقدام لازم انجام شود