مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی رای دادگاه

سلام خسته نباشین
من سرباز نیرو انتظامیم چند ماه پیش داخل یک حکم جلب متهم مقاومت کرد و با سنگ به سمت من پرتاپ کرد که به این موجب سمت راست سرم 13 بخیه و دچار شکستگی مهره اول ستون فقرات شدم و فرار کرد.
من هم شکایت کردم ولی متهم در همه جلسات غایب و فراری بود و در نهایت رای دادگاه غیابی صادر شد محکوم به 12/5درصد دیه و دو سال حبس تعزیری محکوم شد ولی خب بازم مجرم گرفته نشده بود.
تا اینکه کمتر 20 روز از رای دادگاه نگذشته بود که ابلاغیه ای مبنی بر واخواهی علیه من صادر شد و قرار مقرر گذاشته شد برای رسیدگی.

حالا سوال من اینه مجرم یعنی همه مراحل قضایی رو رصد میکرده یا میدونسته چه خبر شده یا چه کسی اومده واخواهی زده روی رای اخه ایشون کلا فراریه و غایب بود مثلا میخواد چیکار کنه ممکنه رای عوض بشه?من خیلی استرس دارم میترسم از طریق کسی کاری خلاف قانون انجام بدن و رای عوض شه.
من در پرنده گواهی یک شاهد صورت جلسه پاسگاه و عکس از زخم و مدارک پزشک قانونی و دو نماینده حقوقی از سازمان دارم.
ولی نمیدونم مجرم واخواهی انجام داده که در قرار مقرر چه کاری انجام بده
اصلا ممکنه حضور پیدا کنه ???

یه سوال دیگه من اینه اگه سر وقت مقرر شده واخواهی حاضر نشد باز هم میتونه واخواهی بده یا دیگه رای همون رای اولی قبوله و قابل تغییر نیست??کلا منظورم اینه چه موقع خیالم راحت میشه پرونده بسته شه?
لطفا راهنمایی کنین اگه در وقتت مقرر واخواهی حاضر شد و همه چی رو انکار کرد چیکار کنم میشه بگید اگه حاضر شد چی میشه?
خیلی ممنون بابت کسایی که وقت گذاشتن و خوندن

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر رای غیابی صادر شود فرد واخواه در مهلت مقرر 20روزه امکان واخواهی بااستناد به مدارک ومستنداتش را دارد چنانچه در فرصت مقرر واخواهی نکند مهلت واخواهی تمام وتجدی نظر خواهی شروع وچنانچه تجدید نظر خواهی نکند را یقطعی می گردد اگر در وقت مقرر اعتراض وواخواهی دهد اگر مدارکش مستدل ودفاع محکمی داشته باشد رای اولی امکان نقض هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
واخواهی حق محکوم علیه غایب است نگران نباشید با مدارکی که دارید دفاع کنید انشااله نتیجه می گیرید