مشاوره حقوقی رایگان - تصادف حین ماموریت

سلام من سرباز بهداری ارتش هستم یک ماه پیش حین ماموریت با آمبولانس که مریض همراهم بود حین دور زدن با آمبولانس با یک موتوری تصادف کردم و مقصر شناخته شدم الان طرف رضایت نمیده و میخواد به دادسرا کشیده بشه تا از بیمه استفاده کنه و اینکه مامور نیروی انتظامی که مسوول پرونده بود گفت با نظر قاضی از 1 ماه برات حبس تعزیری میبرن که به ازاش باید ماهی 2 میلیون بدی اینم بگم که طرف 3 هفته استراحت گرفته و و رباط پای چشم کشیده شده آیا حبس داره و اینکه چه هزینه هایی رو باید بپردازم؟
ماشین بیام داره و گواهینامه همراهم بوده

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

آن پلیس اشتباه گفته حبس ندارد ماشینهای ارتش هم بیمه دارند، اجازه بده دادگاه حکم صادر کند و شما فقط کپی بیمه نامه و گواهی نامه و برگ ماموریت از ف یگان ترابری بگیر ببر بزار روپرونده