مشاوره حقوقی رایگان - زرنگ بازی وکیل

در دعوای حقوقی اقدام به اخذ وکیل کردم و حق الوکاله ی خیلی خوبی هم به وکیل دادم بعد از گرفتن رای و چند ماه بعد متوجه شدم وکیل محترم مالیات تکلیفی و سهم کانون وکلا و سهم صندوق وکلا رو هم به اسم هزینه های دادرسی از من گرفته است در حالیکه این اقلام هیچ ارتباطی به موکل نداره و چیزی هم به من نگفته بود طی تحقیقی که از سایر موکلینش بعمل آوردم متوجه شدم که با سایر موکلینش هم همین تیز بازی رو انجام داده
بقیه موکلینش ازش میترسن ولی من با وجود اینکه برام رای گرفته ولی از این حقه بازی اش خوشم نیومد راهی هست که این زرنگ بازی هاشو بر ملا کنم و چگونه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سال شما به صورت کلی بیان شده اصولا حق الوکاله توافقی هستش و شما به فرض مثال یک مبلغی را بابت حق الوکاله می پردازید و سایر هزینه‌ها با همون حق الوکاله وکیل است اگر جدا از این از شما مبلغی گرفته این قابل استرداد است

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام.بی شک وکیل مذکور ، وکیل مورد اعتماد شما بوده و شما به مهارت وی در وکالت ایمان داشتید که اقدام به مراجعه به وی نمودید و با توجه به این که موفق به اخذ رای به نفع شما نیز گردیده ، اینهمه تلاش و تحقیق شما برای انتقام از وکیل ، عجیب است .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است که دوستانه مشکل را حل و فصل کنید