مشاوره حقوقی رایگان - استعلام حصر وراثت

باعرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز.
پدر بنده حدود 35 سال پیش فوت شده است.و مقداری زمین کشاورزی و یک پروانه چاه اب داشته که به نام خودش بوده است.وتاالان ما برادر ها و خواهرها در هیچ دفتری اقدام به انحصار وراثت نکرده ایم.اما اخیر بنده متوجه شده ام که پروانه چاه و زمین کشاورزی به اسم برادرم شده است.خواستم بپرسم که بنده از چه اداره یا مرجعی باید استعلام بگیرم که ایا هنوز زمین یا ملکی به اسم پدرم هست یا خیر.
با تشکر از سایت بسیار خوب شما.

پاسخ ها :

محمدامیر امیری پریان

محمدامیر امیری پریان :

سلام شما ابتدا دادخواست انحصار وراثتی در خصوص ایشون ثبت کنید و بعد با مراجعه به اداره مالیات و گرفتن فرم استعلام اموال می توانید موجودی حساب ها یا املاک ایشان را از ادارات مربوطه استعلام بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اخذ انحصار وراثت می توانید پیگیری کنید.
در خصوص پروانه آب می توانید از شرکت آب منطقه‌ای پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا درخواست انحصار وراثت را در شورا مطرح نمایید
و سپس دادخواست تقسیم ترکه را اقامه کنید و از دادگاه درخواست استعلام از اداره ثبت را نمایید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید