مشاوره حقوقی رایگان - قانون آزادی

سلام و عرض ادب
همسرم بابت کلاهبرداری از طریق کارت ملی ش، الان یکسال توی حبس هست،رد مال انجام شده، مدت حبس تمام شده، فقط جزای نقدی ب دولت مونده ک الان بخاطرش زندان هست هنوز، تقاضای اعسار زد و پذیرفته شد، در تاریخ 21 اسفند، اعسار با شهادت شهود بابت اینکه ایشون چیزی ندارن،حتی حقوق ثابت، پذیرفته شده، و ماهی یک میلیون قسط بندی شده، مبلغ کل 141 میلیون تومن بود،
حالا آزادی ایشون صادر نمیشه، چرا؟مدت حبس یکسال بود ک 19 اسفند تمام شد و اینکه بابت این قسط بندی چ ضمانتی ازما میخان؟ ایشون چیزی نداره، حتی فیش، کسی م نداریم..یعنی دوباره باید برم دادگاه اون شهر تا آزاد بشن؟
ممنون ازشما

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دلیلش اینه که هنوز دادنامه پذیرش اعسار قطعی نشده و اینکه باید ضامن بگذارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دوباره دادخواست تعدیل اقساط
را مطرح نمایید