مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی بيمار خاص

باسلام من بيمارهوفيل هستم باسابقه 20سال ايا باتوجه به اينكه هنوزقانوني براي بازنشستگي پيش ازموعدازطرف مجلس صادرنشده امكان پيگري ازطريق كميسيون پزشكي تامين اجتماعي قابل امكان هست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر طبق نظر پزشکی قانونی ، شما از کار افتاده کلی باشید امکان بازنشستگی وجود خواهد داشت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله در صورتی که کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی شما را از کار افتاده کلی تلقی نماید میتوانید از مستمری مربوطه بهره مند شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از طریق کمسسون پزشکی از کارافتادگی بگیرید تا بتوانید مستمری اخذ کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق کمیسیون مربوطه پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید جهت کارافتادگی درخواست بدهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

صرفا در صورت از کارافتادگی می توانید اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید درخواست بازنشستگی خود را از طریق اداره کمیسیون پزشکی بررسی کنید. و ضمنا با شماره گویا 1420 مرکز اطلاع رسانی سازمان تامین اجتماعی میتوانید ارتباط برقرار کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد