مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام ، اسم من در شناسنامه زهرا است، میخواستم بدونم با توجه به اینکه من با یکی از اقوام پدری تشابه اسمی دارم( هم اسم هم فامیلی) امکان تغییر نام وجود داره یا خیر؟ از طریق ثبت احوال اقدام کنم یا دادگاه؟ و اینکه حتما باید ثبت احوال یا دادگاه شهر صادر کننده شناسنامه باشه ؟ چون تهران زندگی میکنم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

محل زندگی خود میتوانید اقدام کنید اول از اداره ثبت و در صورت عدم موفقیت از دادگاه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در خصوص تغییر نام خدمت شما عرض کنم درخواست تغییرنام با توجه به پیچیدگی هایی که دارد البته در ظاهر امر کاری ساده به نظر می‌رسد اما عوامل مختلفی می تواند به شما در تغییر نام کمک کند شما می توانید از هر شهری اقدام به درخواست تغییر نام نماید مطمئنا ثبت احوال با تغییر نام شما موافقت نخواهد کرد و شما باید از طریق دادگاه این اقدام را انجام دهید می‌توانید شخصاً یا توسط وکلای محترم دادگستری این اقدام را انجام دهید با توجه به پرونده‌های متعددی که در خصوص تغییر نام بند داشتن به شما پیشنهاد می کنم حتماً اقدامات لازم را قبلتا شانس شما بیشتر شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اول از ثبت احوال و سپس از طریق دادگاه پیگیری شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه
بهتر است وکیل دادگستری اختیار نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا از ثبت احوال اقدام نمایید در صورت عدم موققیت از طریق دادگاه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

محل سکونت باید باشد . ابتدا از طریق ثبت احوال که بعید است تغییر نام ائمه مگر تحت شرایطی خاص

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله تغییر نام امکان دارد به شرطی که دلیل داشته‌ باشد
و شما باید ابتدا به اداره ثبت
درخواست بدهید
و در صورت رد درخواست ، باید در دادگاه ، دادخواست تغییر نام اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال پیگیری کنید اگر نتیجه ای نداشت از طریق دادگاه پیگیری کنید.

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. دوست گرامی این دعوی کار شما نیست اگر از وکیل بهره بگیرید امکان موفقیت بیشتر است البته قطعی نیست. و هیچکس نمی‌تواند قول قطعی دهد.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید از طریق دادگاه اقدام کنید وعلت موجه داشته باشید ومی توانید دعوا را به طرفیت اداره ثبت احوال محل صدورشناسنامه اقامه کنید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام.تغییر نام امری دشوار اما ممکن است.دادگاه محل اقامت شما صلاحیت رسیدگی دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا از طریق ثبت احوال در صورت مخالفت از طریق دادگاه به طرفیت ثبت احوال

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا طریق اداره ثبت احوال موضوع را پیگیری نمایند در صورت عدم موفقیت با تقدیم دادخواست حقوقی تغییر نام را درخواست نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ابتدا ازطریق ثبت احوال ودرصورت عدم موفقیت ازطریق دادگاه اقدام نمایید