مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف املاک طرح تقسیم اراضی که فاقد سند یا اجاره نامه میباشد

با سلام . بنده 2 سوال دارم از خدمتتون. 1)در طرح تقسیم اراضی کشور چندین هکتار زمین زراعی به پدر بزرگ اینجانب واگذار گردیده که از آن تاریخ مرحوم پدر بزرگ -مرحوم پدرم-مرحوم عمو و سایر وراث بر روی آنها کشاورزی کرده اند.حال باتوجه به اینکه از مالک قبلی(قبل از طرح تقسیم اراضی) هیچ سند یا اجاره نامه ای توسط پدر بزرگ اینجانب اخذ نشده.امکان دریافت سند برای املاک فوق جهت وراث پدر بزرگ اینجانب هست.
2)آیا مالک قبل از تقسیم اراضی حق فروش یا تصاحب این املاک را دارند.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله
خیر
شما ابتدا به امور اراضی رجوع کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان اخذ سند از اداره ثبت وجود خواهد داشت و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دست نوشته و یا تقسیم نامه یا مبایعه نامه ب نام پدر یزرگ شما باشد، بعد از مرگ ایشان میتوانید بین وراث تقسیم کنید و در مورد تصرف ملک قبل از اثبات مالکیت زمین نیز میتوانید دادخواست حقوقی یا کیفری تصرف عدوانی مرتبط با ان را طرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق اداره ثبت پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در اداره مربوط به امور اراضی این مساله ثبت شده بعد از فوت پدر بزرگ این زمین قابل تقسیم بین ورثه است و برای گرفتن سند اقدام کنید و مالک حق فروش و تصرف را ندارد مگر بارضایت شما ورثه

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام.اگر جزو اراضی موضوع قانون اصلاحات اراضی باشد، قاعدتا سند نسق زراعی برای آن ها صادر شده و موضوع از طریق نهاد مربوطه قابل پیگیری می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر مدارکی در این خصوص دارید بله می توانید اقدام نمایید