مشاوره حقوقی رایگان - منظور از دادخواست و ضمائم از حیث شرایط قانونی در حال بررسی است، چیست

منظور از دادخواست و ضمائم از حیث شرایط قانونی در حال بررسی است، چیست

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

یعنی اینکه پرونده شما از لحاظ بررسی مدارک وهزینه های دادرسی بررسی میگردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .یعنی پس از وصول دادخواست توسط شعبه مربوطه منشی شعبه نسبت به رعایت مندرجات قانونی و دلائل طرح دعوا بررسی می کند که در صورت تکمیل بودن وقت رسیدگی تعیین می نماید و در غیر اینصورت اخطار رفص نقص صادر می کند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست بررسی میشه اگر ایرادی باشد اخطار رفع نقص ارسال می شود.