مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی، پخش اسکرین شات و مستجهن

1.سلام بنده در یک سایت خبری عضو شدم و در مورد یک مطلب خاص نظر خودم را محترمانه و مطابق قوانین گفتم (مطلب جنبه ورزشی داشت) اما ناگهان چند کاربر خطاب به من انواع الفاظ رکیک (بدترین فحش های ناموسی) دادند. همچنین مدیریت سایت هم مشاهده کرد اما با کاربران خاطی برخوردی نکرد. سوالی که دارم این هست که ممکنه بشه از کاربران خاطی شکایت کرد و جریمه قانونی در نظر گرفته براشون چه مورد هایی میتونه باشه؟

2.همچنین میتوان از خود سایت شکایتی رو علیه سایت ترتیب داد؟ مبنی بر اینکه با وجود مشاهده فحاشی ها هیچ گونه برخوردی نکردند و حتی کامنت هاشون رو پاک نکردند.

3. علاوه بر موارد بالا کاربران سایت بار ها چت های خصوصی من را اسکرین شات گرفته به صورت پست عمومی در سایت به نمایش در اوردند.

4. همچنین اگر یک شخصی از من مدرک و آتویی داشته باشد که جرم باشد اما به وسیله آن از من اخاذی کند. میتوان ازش شکایت کرد؟

5. در ادامه با توجه به اینکه وب سایت مدیریت بسیار نامناسبی در کنترل این موارد داشته ممکن هست که جریمه بشه صاحب امتیازش؟ چون وب سایت نه خیلی بزرگ و معروفه نه خیلی ناشناس ... علاوه بر این در بسیاری از مطالب سایت کاربران محتوای مستهجن ارسال میکنند و حرف های بسیار نامناسب از اعمال بسیار ناپسند نظیر لواط و .. میزنند اما مدیریت هیچ برخوردی نمیکند و جلوی اینگونه مطالب را نمیگیرد

خوشحال میشم راجع به هر 4 مورد، جریمه مورد انتظار برای فرد خاطی رو بفرمائید.

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. از طریق فتا و دادسرای جرایم رایانه ای شکایت کنید. قابل پیگیری است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله در تمامی موارد امکان شکایت هست جزای نقدی یا شلاق

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله موضوع شما قابل بررسی توسط پلیس فتا میباشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارکی دال بر اثبات ادعا دارسد با شماره گویا 096380 تماس بگیرید و شکایت خود را از لینک مورد نظر ثبت کنید و سپس به دفتر خدمات قضایی رفته و شکواییه تنظیم کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق فتا و دادسرای جرایم رایانه ای شکایت کنید. قابل پیگیری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود از طریق پلیس فتا یا دادسرای جرایم رایانه ایی قابل شکایت است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله میتواند مجازات شلاق یا جزای نقدی بهمراه داشته باشد