مشاوره حقوقی رایگان - ادعای حیثیت

با سلام و درود به هموطنان
ینفر به من و رفیقم تهمت خفت گیری زده از دستمون شکایت کرده حالا دادگاه منع تعقیب داده به پرونده حالا اون فرد شاکی عکس های منو رفیقمو تو اینستاگرام استوری کرده حتی به دختر کوچیک خودش هم میگه کی النگو و گوشواره هات در اورده دخترش هم اسم منو رفیقم میگه .. از دخترش فیلم گرفته گذاشته اینستاگرام تو پست هاش آیا من الان شکایت کنم جرم این چیه
آیا باید شاهد ببرم
شاکی بعد از 2روز کلا پست و استوری در اینستاگرام پاک کرده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید شاهد ببرید یا عکس استوری یا فیلم
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با ارائه مدارک،شکایت افترا و درخواست اعاده حیثیت قابل طرح است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارائه فیلم و عکسهای مذکور می توانید با عنوان نشر اکاذیب شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید با عنوان نشر اکاذیب شکایت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود