مشاوره حقوقی رایگان - دفاع الزام به تمکین

با سلام
ببخشید همسرم بارها منو کتک زده و تهدید و توهین و فحاشی و....
دوتا پرونده ضرب و جرح دارم علیه ایشان، در یکی از پرونده ها جرم ایشان مبنی بر ضرب و جرح محرز شده اما هنوز حکم قطعی صادر نشده
میخواستم ببینم آیا از این می توان یه عنوان مدرک در جلسه ی الزام به تمکین استفاده کرد
ممنون میشم اگه بتونید راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. بعلت ضرر نفسی میتوانید تمکین نکنید. بله کپی پرونده را به دادگاه تمکین ببرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در جلسه پرونده تمکین می توانید با ارائه مدارک پرونده کیفری و نامه پزشکی قانونی اعلام کنید که امنیت جانی ندارید.
در اثبات موضوع دعوای تمکین رد خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما زوجه هستید بله . میتوانید اعلام منید که به این دلایل امنیت جانی در منزل مشترک با زوج ندارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید در دادگاه اعلام نمایید که در صورت زندگی مشترک ، امنیت جانی نخواهید داشت و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما میتوانید بابت ضرب و جرح علیه ایشان شکایت کنید که مجازات این اقدام هم حبس و دیه برای شما در نظر می گیرند و اگر این اقدام به دفعات تکرار شده می‌تواند از عوامل عسر و حرج شما باشد اگر بخواهید طلاق بگیرید اما شما می‌توانید به این دلیل نیز استناد کنید با توجه به اینکه ایشان مرا مورد ضرب و جرح قرار می‌دهد من میترسم برای تمکین کردن از این حکم می توانید در آن دعوا استناد کنید یا وکیل بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت عنوان عدم امنیت جانی میتوانید تمکین نکنید. بله کپی پرونده را به دادگاه تمکین ببرید.