مشاوره حقوقی رایگان - خروج وسایل توسط زوجه از منزل مشترک

با سلام و خسته نباشید و تبریک سال نو
من زوج هستم و با همسرم دارای اختلاف هستیم و همسرم مهریه خود را نیز اجرا گذاشته و حکم تقسیط مهریه صادر و من پیش پرداخت را نیز پرداخت نموده ام
همسرم جدیدا شروع به خروج جهیزیه خود در زمان هایی که اینجانب در منزل نیستم مینماید و نظر به اینکه دوربین ها نیز ثبت نموده اند و ما هیچ سیاهه ای در مورد جهیزیه ایشان نداریم . اینجانب میتوانم ادعای سرقت کنم ؟ یعنی ایا خروج هر وسیله ای از منزل من چه متعلق به من باشد یا نباشد و بعضا سندی بر متعلق بودن انها به اینجانب وجود نداشته باشد ولی چون منزل متعلق به من است و از خانه من خارج شده اند میتوانم ادعای سرقت کنم ؟
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر شکایت سرقت نتیجه ای نخواهد داشت.
زوجه می تواند جهیزیه خود را همانطور که به منزل زوج آورده به همان نحو نیز خارج کند اگر شما ادعایی دارید که وسایل متعلق به شما است با ارائه فاکتور یا معرفی شهود می توانید دادخواست استرداد بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر سرقت نیست و شما اگر در مورد وسائل ، فاکتور خرید دارید میتوانید اقامه دعوا نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سرقت واقع نشده است میتوانید دادخواست حقوقی دهید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام سرقت به هیچ عنوان محسوب نمیشود اگر ادعا دارید وسیله متعلق به شما را برده میتوانید طرح دعوی نمایید و آنها را با رسید باز گردانید