مشاوره حقوقی رایگان - دریافت ارش خودرو معیوب بعد از فرستادن اظهارنامه فسخ

من فردای معامله خودرو وکالتی اظهارنامه فسخ فرستادم
و بعد درخواست تامین دلیل کردم
بعد تامین دلیل نظرم عوص شد و دادخواست ارش دادم

اما متاسفانه دادخواست ارش به دلیل فرستادن اظهارنامه فسخ رد شده نوشته عدم استماع دعوا
و 20 روز فرصت دادن اعتراض
باید چکار کنم
تا حتما ارش رو بگیرم

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام دادخواست و دادنامه را به رویت یکی از وکلای محترم رسانید. جهت اطلاع و مشاوره حقوقی و یا پیگیری در محاکم دادگستری صرفاً به ""دفتر وکلای دادگستری شهرتان"" مراجعه نمایید و از مراجعه و مطرح کردن اسرار پرونده و زندگی خود در دفتر موسسات حقوقی و داوری و کارکنان آن ، جداً خودداری نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتراضی دارید می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید.
شما می توانید دادخواست تنفیذ فسخ بدهید و خسارت خود را نیز مطالبه کنید.
بعد از اعلام فسخ قرارداد باید دادخواست تنفیذ فسخ می دادید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر رای قطعیت نیافته است میتوانید بدان معترض شوید مستند و مستدل