مشاوره حقوقی رایگان - امتناع شهود از شهادت

با سلام و عرض ادب
بعد از فوت پدرم ، زمین زراعی که فاقد سند ثبتی میباشد را در بین ورثه تقسیم کردیم و من نیز به اندازه برادرانم سهم بردم .بنده در یک شهرستان دیگر زندگی میکنم امسال که برای کارهای زمین مراجعه کردم ، برادرانم از ورود من به زمین ممانعت کردند در صورتی که نزدیک به هفت سال زمین در اختیار من بود .
در زمان تقسیم زمین سه نفر به عنوان آشنا به مسائل تقسیم زمین حاضر بودند.
آیا شهود میتوانند از دادن شهادت امتناع کنند ؟

پاسخ ها :

احمدرضا یعقوبی

جناب آقای احمدرضا یعقوبی :

سلام
اگر صورتجلسه تنظیم کرده اید که باید بر اساس آن عمل نمایید والا باید دادخواست تقسیم ملک موروثی را مطرح نمایید
در رابطه با شهادت شهود ، شهود میتوانند از دادن شهادت امتناع نمایند

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به استناد تقسیم نامع، دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تحویل به طرفیت تمام وراث ثبت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زمین را تصرف کرده اند می توانید با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید و در صورتی که صرفا مانع می شوند می توانید با عنوان ممانعت از حق شکایت کنید.
یا دعوای حقوقی تصرف مطرح کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر در هنگام تقسیم به شما داده نشده است و امضاء شده است حق تصرف ندارید
متن تقسیم نامه باید بررسی گردد.