مشاوره حقوقی رایگان - جلب خودرو برای مهریه

سلام روز بخیر
همسر بنده برای در خواست مهریه در تاریخ1400/10/29اقدام کردن که از طریق ثبت برای من پیام آمد وجلب سیم کارت و حساب بنده
من در تاریخ1400/9/16ماشین خودم از طریق تعویض پلاک بنام مادرم زدم
باسن براینکه از مادرم پول گرفتم که همه مدارک بانک که واریز کردن به حسابم موجود هست. من مجبور شدم جای مبلغ که بهم دادن ماشین خودم بدم بهشون با تعویض پلاک.
آیا الا میتونن ماشینو توقیف کنن؟؟؟
آیا این مدارک من مورد تایید می باشد برای دادگاه؟؟؟
کلا من محکوم میشم ماشین بدم بهشون؟؟؟
آخه کلا قانونی هست .

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در معامله صوری مدعی باید ثابت کند قصد انشاء و معامله نبوده که شما با مستندات خود در صورت طرح این این دعوا می توانید دفاع کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر معلوم شود که انتقال ماشین بعد از طرح دادخواست مهریه و به قصد فرار از دین بوده شما مرتکب جرم هستید و معامله باطل است. پس باید دفاع قوی داشته باشید

پرسشگر :

سلام ن قبل از دادخواست مهریه بوده وتعویض پلاک انجام شده قبل از دادخواست مهریه
حتی مدارک وامی که مادرم گرفته و پول رو به حساب من واریز کردن موجود هست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که قبل از صدور حکم قطعی مهریه انتقال داده باشید مشکل خاصی پیش نمیاد.

پرسشگر :

مرسی جناب کلانتری عزیز

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود معامله به قصد فرار از دین کیفری محقق نشده است