مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق با ترک انفاق

سلام شوهرم برای حل مسائل و جنگ خانوادگی خودش من را به منزل پدریم آورد و گفت 10 روزه همه چیز را حل میکنم اما 10 روزش یکسال شد در این مدت همیشه وعده میداد به زودی حل میشود و ... تا اینکه نزدیک به شش ماه نفقه من را پرداخت نکرد و بعد پشت تلفن با من بدرفتاری کرد طوری که بحثمان به طلاق کشید یک روز هم یکی از فامیل را آورد خانه مان مثلا برای حل مشکل اما بعدا فهمیدم فقط به عنوان شاهد تمکین آمده است. بهر حال وقتی باز هم به توافق نرسیدیم من رفتم شکایت مهریه و ترک انفاق کردم تا بتوانم حق طلاق را بگیرم شوهرم نیز در مقابل رفت سراغ عدم تمکین و حکم عدم تمکین 1 ماهه علیه من صادر شد. جالب است که هنوز پرونده ترک انفاق من به نتیجه نرسیده در صورتی که من چند روز زودتر پرونده تشکیل دادم اما پرونده من بیش از 3 ماه معطل شده شورای حل اختلاف بود و الان هم به بعد از تعطیلات کشیده است. اولین جلسه دادگاه بعد از تعطیلات نوروز است مسئله مهم این است که شوهرم در حکم عدم تمکین هیچ تاریخی برای عدم تمکین من ذکر نکرده حال من میخوام یک اظهارنامه بنویسیم و از دادگاه ترک انفاق بخواهم در مورد تاریخ عدم تمکین من از شوهرم سوال شود تا مشخص شود که مقصر شوهرم است که بیش از یکسال من را رها کرده و نزدیک شش ماه نفقه من را پرداخت نکرده است متاسفانه میگویند در دادگاه همیشه حق را به شوهر میدهند در دادگاه تمکین نیز اصلا قاضی به حرف های من گوش نمیداد من اگر تا دیوان عالی کشور هم بروم و نتیجه نگیرم واقعا دیگر به عدالت شک میکنم - متاسفانه هزینه وکیل اینجا 10 میلیون به بالا است و بهم گفتن پرونده ات ضعیف است برو خانه شوهرت از انجا بقیه کارها را به ما بسپار در صورتی که من حتی حاضر به دیدن شوهر هم نیستم. گفتم از روی ردیابی موبایل و زیر مکالمات معلوم شود که شوهرم یکسال است من را رها کرده گفتن هیچ وقت برای پرونده های جزئی ردیابی نمیکنند. متاسفانه چون من برای حفظ آبرو این مسئله را پنهان کردم شاهد غریبه ندارم فقط خانواده ام هستند که میدانند در این یکسال چه زجری کشیدم - لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

جهت پاسخ برای سوالات طولانی از پنل مشاوره تلفنی اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما اظهار نامه مبنی بر حاضر بودن به تمکین ، برای زوج ارسال نمایید تا بتوانید در دادگاه نفقه به ان استناد نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شهود خود را در خصوص اینکه ایشان خودشان شما را از خانه خارج کرده به دادگاه ارائه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق شهود خود اقدام نمایید عدم پرداخت نفقه نیز دال بر ترک منزل می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهار نامه مبنی بر حاضر بودن به تمکین ، برای زوج ارسال نمایید تا بتوانید در