مشاوره حقوقی رایگان - پاسخگویی به یک پیامک به شماره موبایل من

باسلام من نه شکایت دارم ونه گله مندم بلعکس اززحمات دلسوزانه تکتکتون نهایت تقدیررو دارم اخیرا پیامکی به شماره موبایل بنده ......... مبنی براینکه شما دررصد پلیسی وجزو رانندگان حادثه خیزی جدا شوکه شدم چون نه خلافی مرتکب شدم ونه جریمه ونمره ی منفی دارم بنده فرهنگیم و متاسف شدم شماره ماشین ......... پراید سپاس ها شاید مغرضی دید منفی داشته باتشکر درخاتمه ممنونم منتظرپاسختون هستم

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام ‌شاید شماره پلاک رو اشتباه نوشتن. یا اینکه ماشین رو به کسی دادید و رانندگی پرخطر کرده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شاید اشتباهی شده از، طریق پلیس راهور پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
احتمالا اشتباهی شده از طریق پلیس راهور می توانید پیگیری کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حضورا به مرکز راهنمایی ورانندگی مراجعه نمایید ظاهرا اشتباهی رخ داده است