مشاوره حقوقی رایگان - کپی برابر اصل

سلام
من باشخصی در صلح نامه ملکی را معامله کرده ام که اصل صلح نامه مفقود و کپی برابر اصل ان موجود میباشد آیا دادگاه آن راقبول میکند جهت صحت معامله مدرکی دیگر حهت اثبات معامله نداریم!؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صلح نامه عادی باید اصل آن ارائه شود در غیر اینصورت قابل استناد نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به شهادت شهود استناد کنید و دیگر مستندات

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ایرادی به صلحنامه وارد نگردد امکان پذیر است در غیر این صورت باید اصل انرا ارائه نماید