مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک متوفی

سلام
خودروی از همسر مالک فوت شده خریدم و پلاکهای ان مفقود شد حال برای اعلام مفقودی اقدام نمودم ویک برگه برای گرفتن پلاک از راهبر دریافت نمودم ولی موقع مراجعه به من میگویند حظور مالک پلاک ضروری است
وارثها نیز تمایلی برای امدن ندارندچگونه پلاک خودرو تعویض کنم تشکر

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دادگاه به طرفیت وراث جهت تویض پلاک اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر میتوانید وکالتنامه بگیرید اگر نشد به طرفیت ورثه الزام به تنظیم سند و تعویض پلاک بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خب برای هر اقدامی نیاز به مالک یا وکیل قانونی مالک می باشد ابتدا باید انحصار وراثت گرفته شود و بعد باید یا تمام وراث حضور پیدا کنند یا تمام وراث به شما یک وکالتنامه بدهند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علیه وراث دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید.