مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک معلولین متوفی

سلام و خسته نباشید من ماشینی دارم که به نام مادرم بوده و دارای پلاک معلولین هستش 5 ماهه که از فوت مادرم می‌گذره و می‌خواستم ببینم چقدر زمان دارم که فک پلاک کنم و آیا راهی هستش که پلاک را نگه دارم و در صورت اینکه وراث میدونن ماشین مال منه و هیچ شکایتی ندارند و هیچ گلایه‌ای ندارند

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

وارثان باید حداکثر تا یکسال پس از فوت مالک خودرو، جهت انتقال سند خودرو متوفی اقدام کنند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
آخرالامر باید فک پلاک شود

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود:
خدا ایشان را رحمت کنه.
نخست اینکه شما ظرف 6 ماه از فوت سعی کنید اظهارنامه مالیات بر ارث را به دارایی بدید (مبلغ کمی میشه) و در ضمن یکی از ورثه برای گواهی حصر وراثت اقدام کنه. گواهی فوت و فرم مخصوص استشهادیه سه نفر در دفتر اسناد رسمی و کپی شناسنامه ها به دفتر خدمات قضائی. و بعد از گواهی انحصار وراثت همه به شما وکالت می دهند و شما تعویض پلاک می کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پلاک ماشین با توجه به اینکه شخص به رحمت خدا رفته است متعلق به کسی نیست شما می‌توانید با اجازه سایر وراث خودرو را به نام خود منتقل کنید و از پلاک خود استفاده کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال شما مجبور به تعویض پلاک هستید و بهتر است در اولین فرصت اقدام به تعویض پلاک کنید.
ظرف یک سال تعویض پلاک باید انجام شود.