مشاوره حقوقی رایگان - مجازات تعلیقی

سلام بنده شش ماه پیش درمورد راه عبوری به ملک شخصیم با منابع طبیعی به مشکل خوردم دادگاه بصورت غیابی برعلیه بنده رای صادرنموده بعد ازاعتراض بنده به دادگاه قبول نکردند محکوم به سه ماه حبس تعزیری یا پرداخت پنج ملیون تومان جزای نقدی شدم دادگاه تجدید نظر حکم به تعلیق یک ساله نموده آیاحبس دارم یا نه ؟آیا می توانم با پرداخت پنج ملیون ازمجازات تعلیقی خلاص شوم ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله سه ماه حبس دارید که معلق است و اگر تا یکسال جرمی مرتکب نشوید دیگر اجرا نمیشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر در مدت تعلیق جرمی مرتکب نشوید رفع خواهد شد.