مشاوره حقوقی رایگان - مشتکی عنهم

با سلام یه ابلاغیه اومده قرار نهایی دادسرا اسم من تو مشتکی عنهم اومده ولی در قرار دادسرا که توضیح دادن از من اسمی نیوردن
بنظر شما این یعنی چه از اون یکی مشتکی عنهم ها که2نفر هستش اسم برده از من اسمی برده نشده .
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد
باید توضیحات کاملتری بدهید

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. شاید اتهام شما برایشان اثبات نشده. شاید برگه ابلاغ چند صفحس و شما درست نخواندی. شاید منشی که قرار رو تایپ کرده کامل تایپ نکرده.