مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه از روی رسید

سلام
بابت واحدی که پیش خرید کرده بودم چند سال قبل و املاک به گفته خودش به اشتباهی واحد من را به شخص دیگری فروخته و بعد از توافق با وعده و وعید شفاهی که به من داد خودم به عنوان شاهد امضا کردم و یک رسید شصت و سه میلیون تومانی که خود طرف با دست خود نوشته و امضا کرده که بابت مشارکت در اپارتمان بدهکار میباشم اما رسید هیچ تاریخی ندارد و متاسفانه رسید بعد از چند ماه مفقود شد و بعد از شکایت فروش مال غیری که از قولنامه کردم و نتوانستم اثبات کنم و املاکی با فهمیدن اینکه رسید مفقود شده با خیال راحت پرداخت نکرد و حالا بعد از پنج سال رسید را پیدا کردم . تو ضیح اینکه قبل از گرفتن رسید شصت و سه میلیون تومان ، بابت مغازه ای که از ایشان اجاره کردم مبلغی حدود سی و پنج میلیون تومان دریافتی دارم از ایشان بابت برگشت وجه اجاره نامه که به صورت خورد خورد به حساب من واریز شده و به غیر از اینکه چند تا از همسایه های مغازه شاهد هستن که مغازه ایشان در دست من بوده مدرک دیگری ندارم چون با دریافت سی و پنج میلیون تومان اجاره نامه را تحویل ایشان داده ام . حالا ایا میتوانم رو رسید اقدام کنم ؟ ایا میتوانم با توجه به اینکه در رسید پول ذکر شده بابت مشارکت در اپارتمان ، رسید را به نرخ روز اقدام کنم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما می توانید دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه طبق
شاخص رسمی بانک مرکزی
اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما باید ابتدا یک دادخواست بنویسید و تشریف ببرید دفتر خدمات الکترونیک قضایی و موضوع دادخواست باید مطالبه وجه به خسارت تأخیر تأدیه باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید اقدام نمایید