مشاوره حقوقی رایگان - تهمت

باسلام خسته نباشید من برای طلاق گرفتن از شوهرم گفتم ایشون مشکل روحی روانی دارندو تو وهله اول قاضی رد کرد تومرحله تجدیدنظر شوهرم رو فرستادن پزشکی قانونی و قبل ازاینکه جوابش بیاد من ازشکایتم صرف نظر کردم و اشتی کردیم ولی دوباره دچاراختلاف شدیم ومن درخواست تهیه منزل کردم و شوهرمم شکایت کیفری باعنوان تهمت افترا الفاظ رکیک و فحاشی عنوان کرده درحالی که شوهرم هزاران پیام داده فحش وتهمت های ناموسی زده به من و دراخرمن مجبورشدم جواب ایشون رو بدم الان ایشون که روی من شکایت کردن مجازات من چیه؟کارمن افتراست یا تهمت؟ زندان داره؟

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، در صورت اثبات مجازات دارد و میزان مجازات آن معمولا تبدیل به جزای نقدی یا تعلیق است در نهایت تصمیم با دادگاه می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله مجازات دارد ومعمولا جزای نقدی است