مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد ساخت کابینت

با سلام
احترام با یک کابینت ساز قراردادجهت ساخت
کابینت آشپزخانه بسته شدکابینت هایگلاس متری 4میلیون و300هزار تومان وخارج از قرارداد روی یکتیکه کاغذ اندازه ها رانوشته و مبلغ کل را 46 میلیون محاسبه کرده بود ودر قرارداد نوشته هزینه کل 46 میلیون تومان میباشد وقرار داد با حضور یک شاهدامضا شدبعدازاینکه اسکلت کار زده شد من خودم طبق اندازهای موجود (وطبق محاسبات تکه کاغذ که بعدا گفتم عکسش را برایم در واتساب بفرست) هزینه مبلغ 34 میلیون شد
فعلا مبلغ25 میلیون واریز شده 20میلیون زمان قراردادو5 میلیون زمان اسکلت کابینت.
درحین کار درقسمت پخی یا ذوذنقه بودن دیوار بسیار سردرگم وبناچار قسمت پایینی کابینت وصله خورد وقسمت بالایی یک قسمت از پشت کابینت خالی ماند و ناشی بودنش مشخص شد چون کابینت کار قدیمی خانه این قسمت را براحتی درگارگاه انجام و درآشپزخانه نصب کرد . و در قرارداد نوشته مثلا با نصب لولا ارام بند ولی به من میکوید برو لولا ویراق الات رابخر ومواردی از این دست .ایا بعداز پایان کار میتواند بگوید 46 میلیون طبق قرار داد را باید بدهید درصورتیکه اندازهایش با اندازهای موجود همخوانی ندارد در صورت اختلاف به چه مرجعی باید مراجعه شود باتشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل و کارشناسی صورت میگیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید یا با اخذ تامین دلیل و جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری در صورت ورود خسارت ان را دریافت نمایید