مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف با شورای حل اختلاف سر زمان تجدید نظر در حکم صادره

سلام و وقت بخیر
بنده بابت چک بی محل به تاریخ سال 87 از شخصی شکایت کردم و چون ایشان حاضر نشد در جلسه، رای غیابی و به نفع من صادر شد
منتها قاضی مبدا خسارت تاخیر تادیه رو تاریخ مطالبه در نظر گرفتن ولی من قصد داشتم با استناد به رای وحدت رویه 812 دیوان عالی درخواست تجدید نظر بدم در این زمینه.
در انتهای حکم نوشته شده 20 روز از تاریخ ابلاغ حکم مهلت واخواهی و سپس 20 روز دیگر قابل تجدید نظر میباشد. بنده هم پس از مشاوره با وکیل و همینطور پرسیدن از دفتر قضایی، در 20 روز دوم بعد از تاریخ ابلاغ درخواست تجدید نظر ثبت کردم ولی شورای حل اختلاف با کمال تعجب درخواست من را به دلیل دیر مراجعه کردن رد کرده و ادعا میکند باید در 20 روز اول بعد از حکم مراجعه میکردم و رای صادره رو قطعی دونسته. در صورتی که همه جا به من گفتند 20 روز اول بعد از حکم برای واخواهی و مربوط به خوانده هست و نه خواهان! اما شورا به نظرم به شکل سلیقه ای دارد عمل میکند و تعبیر خاص خود را دارد .
حالا میخواستم بپرسم من چیکار میتونم بکنم ؟ با توجه به اینکه چک برای سال 87 است اگر مبدا خسارت تاخیر سر رسید چک در نظر گرفته میشد مبلغ چشمگیری میشد ولی متاسفانه شورا حکم را صادر و قطعی میداند. آیا میتونم به نهاد بالاتری شکایت کنم یا میتونم اصلا از اول مراحل شکایت رو تکرار کنم و این بار در 20 روز اول درخواست تجدید نظر بدم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله اگر فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل