مشاوره حقوقی رایگان - سلام آیا رای دادگاه تجدید نظر که رای را قطعی اعلام نموده قابل اعتراض است

پرونده ای داشتم که در دادگاه بدوی رای به نفع من بوده از چهارنفری ( پدر و پسرانی که با قلدری و تهدید به درگیری ) که اقدام به تخریب دیوار منزلم نمودند که علاوه بر ایجاد ناامنی برای منزلم که مادر بیمار و مسنم به تنهایی در آن زندگی می کند و با هوار نمودن مصالح دیوار در منزل من و طی نظر مکتوب کارشناس رسمی دادگستری مبلغ دو میلیون و سیصد هزار تومان خسارت به وسایل کنار دیوار وارد آوردند که بعد ازیکسال رسیدگی و حضور کارشناسان ثبت و نظر کارشناس خط مبنی بر بی اعتبار بودن حاشیه نویسی روی قباله خطی با امضا جعلی ارائه شده توسط مشتکی عنه فقط پدر به پرداخت دوبرابر خسارت به صندوق دولت متهم شد و فرزندان کبیر او تبرئه گردیدند .
که متاسفانه در دادگاه تجدید نظر رای قطعی بر برائت همه این افراد صادر شدحتی خسارت هم نباید بدهند ظاهرا به این دلیل که فکر کرده اند دیوار مال خودشان بوده و مبلغ خسارت کمتر ازده میلیون تومان بوده است آیا می توانم به این رای اعتراض کنم ؟
هرچند معنی عدالت خواهی و حق الناس را فهمیدم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دلایل جدیدی دارید می توانید اعاده دادرسی نمایید در غیر این صورت برای شما قطعی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما دلیل جدیدی داشته
باشید میتوانید درخواست اعاده دادرسی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی می توانید درخواست اعاده دادرسی بدهید که برای این موضوع یا باید دلیل جدید ارائه دهید یا اینکه رای خلاف شرع باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به دلایل جدبد امکان اعاده دادرسی وجود دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

در صورتی که دلایل جدیدی دارید می توانید درخواست اعاده دادرسی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید ذلایل جدید داشته باشید تا بر اساس ان اعاده دادرسی کنید