مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام. خودرویی را 5 سال قبل با قولنامه فروختم به خاطر اینکه خریدار برای زدن پلاک و سند مراجعه نکرد خودرو را توقیف و به پارکینگ برده شد و تا الان هم از ایشان خبری نیست الان چک برگشتی دارم و شخصی که چک من را برگشت زده برای همان خودرو توقیف و قرار مزایده کرده است ایا امکان مزایده هست و اگر شد طرفی خریدار خودرو میتواند از بنده شکایت کند

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله خودرو به مزایده خواهد رفت
و شما در مقابل مالک خودرو ، مسئولیت خواهید داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شخص خریدار می تواند دادخواست اعتراض عملیات اجرایی بدهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر خریدار خودرو موضوع را دریابد میتواند دادخواست اعتراض ثالث اجرایی دهد و جلوی اجرای حکم و جریان مزایده را بگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شخص خریدار میتواند اعتراض ثالث اجرایی مطرح کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله امکانپذیر است ولیکن خریدار خودرو باید دادخواست اعتراض ثالث و جلوگیری از مزایده خودرو نماید در غیر اینصورت شما مسولیت مدنی خواهید داشت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام موضوع را به اجرای احکام اعلام کنید