مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه سفته

باسلام و خسته نباشید
اینجانب بابت وجه سفته که یکسال از تاریخ سر رسیدش گذشته اقامه دعوی کردم ... خوانده در جلسه حضور پیدا نکرد علارغم اینکه ابلاغیه براش فرستاده شده بود ( ابلاغ قانونی )
دادگاه حکم محکومیت داده ولی خسارت تاخیر تادیه رو از تاریخ تقدیم دادخواست زده است و حکم غیابی و قابل واخواست صادر کرده

حال سوال اینکه حکم غیابی و قابل واخواست درست صادر شده ؟

و اینکه میتونم بابت تاریخ تاخیر تادیه اعتراض کنم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ابلاغ به خوانده نشده باشد حکم غیابی است در غیر این صورت حضوری است و قابل واخواهی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

برای غیابی می توان واخواهی نمود.
بله تعلق میگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله درست است و خسارت تاخیر در سفته از تاریخ مطالبه محاسبه می شود و مثل چک نیست که از تاریخ صدور محاسبه می شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر رای غیابی است می‌توان واخواهی کرد مستند و مستدل

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه شما سفته واخواست ننموده اید تاریخ تقدیم دادخواست خسارت تعلق خواهد گرفت و صحیح می باشد و نظر به اینکه ابلاغ قانونی بوده نه واقعی لذا رای غیابی تلقی می گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله درست است.خیر از تاریخ دادخواست است مگر قبلش اظهارنامه داده باشید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر حضور نداشته اصولا رای غیابی و قابل واخواهی میشود