مشاوره حقوقی رایگان - نیاز به استشهاد محلی دارد یا نه

به دلیل امتناع فروشنده زمین به انتقال سند رسمی ، از او شکایت کردم ، در جلسه دادرسی سند ( مبایعه نامه ) عادی خرید زمین را ارائه کردم ولی ایشان مطرح کردند که این سند جعلی است و اعتبار ندارد ، آیا من لازم است یک استشهاد محلی در خصوص تایید فروش زمین به من توسط این فرد تهیه کنم یا خیر ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر در صورت جعلی بودن امضا
توسط کارشناس مشخص خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ایشان ادعای جعل دارند باید انرا ثابت کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر لازم نیست، در صورت ادعای جعل موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و از طریق کارشناسی مشخص می شود که جعلی است یا نه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

استشهادیه موثر است ولیکن دادگاه جهت احراز اصالت یا جعلیت سند به کارشناس خط و امضا ارجاع خواهد داد