مشاوره حقوقی رایگان - حوادث ناشی از کار

سلام کارفما هستم کارگرم درحین کار با دستکاه انگشت شصتش دچار اسیب شد ودریک ماه کامل یک هفته غیبت داشت بنده موظفم بیمه 30روز کامل رد کنم و یاخیر باید به تعداد روزهای حاضر درکارگاه ردکنم؟درصورتی که کارگر به اداره بیمه برای دریافت هزینه مراجعه کرده و گفتند باید کارفما بیمه این ماه رو رد کنه و بعد برای دریافت هزینه اقدام کنید . اگر من کامل ردکنم ایا بیمه هزینه های وی رو پرداخت خواهدکرد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی شما حتما کامل رد کنید البته در پرونده اش ثبت کنید که یک هفته استراحت پزشکی استفاده کرده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله کارفرما مکلف است بیمه کامل
را پرداخت نماید