مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین

با سلام،بنده زمینی را از شخصی خریداری کردم به متراژ 300 متر،زمین فوق به صورت قولنامه دستی همراه با شهود به بنده واگذار شد. الان برای شروع ساخت خانه،شهرداری گفته ،زمینی که شما خریداری کرده اید تفکیک نشده است،و حق ساخت و ساز ندارید،و صاحب اصلی زمین حاضر به تفکیک زمین خود 900 متر بوده است نمی شود،قبل از خرید زمین صاحب زمین به من نگفته بود که زمین تفکیک نشده و من اصلاً خبر نداشتم،ممنونم اگه راهنماییم کنید تا ببینم چه کار باید انجام دهم،اگر از طریق مراجع قانونی پیگیری کنم به حقم خواهم رسید یا خیر؟ممنونم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. امکان فسخ معامله وجود خواهد داشت البته با شرایطی خاص و یا
یا امکان مطالبه خسارت وجود دارد