مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت زیرپله یک واحد تجاری ؟

با سلام بنده یک مغازه ای حدودا 100 متری رو با سرقفلی و مالکیتش خریداری نمودم و این مغازه طبقه اول بوده و زیر مغازه بنده دو سه تا مغازه هم هست و ورودی مغازه بنده از بغل (انتهای) این مغازه ها به صورت مستقل و اختصاصی بوده و از طریق یک راه پله از طرف خیابان میباشد که این راه پله فقط به مغازه بنده ختم میشود و 14تا پله دارد . با توجه به اینکه هم سرقفلی مغازه و هم مالکیت مغازه دست بنده است با توجه به اینکه فعلا ساختمان پایانکار نداشته و بالطبع سند نیز درنیامده است . سوالم اینجاست که آیا مالکیت زیرپله نیز متعلق به بنده است ؟ اگه میشد عکس هم فرستاد خیلی خوب میشد .

پاسخ ها:

سلام" در فرض سؤال با توضیحات ارائه شده ( که شما یک واحد تجاری به متراژ تقریبی مشخص و در طبقه معین همکف پیش خرید نموده اید و نه چندین مغازه )پاسخ کلی منفی است . پاسخ اطمینان بخش و قاطع منوط به صدور صورتمجلس تفکیکی با تقسیم نامه و سند مالکیت کاداستری است .

سلام. خیر

زیرپله مالکیت زیرپله