مشاوره حقوقی رایگان - خرید سهم

با سلام
ملکی را با نامزد قبلیم 3 دانگ 3 دانگ شریک هستم در صورتی که ایشان فقط پول 1 دانگ را پرداخت کرده بودن حال بعد 3 سال خودشان اقدام به فروش کردن من خودم گفتم سهم ایشان را میخرم ایشان راضی نشدن و حال که میخواهیم مسالمت آمیز ملک را خریداری کنیم دیگر جواب نمیدهند و رد تماس میکنن و ملک را نمیفروشند چگونه میتوانم از راه قانونی سهم ایشان را خریداری کنم؟

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام اگر ملک شما شما شرایط اخذ به شفعه را داشته باشد میتوانید اگر به شخص دیگری فروخت پول آن را بدهید و اخذ ب شفعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود می‌بایست تقاضای فروش مال مشاع را مطرح نمایید