مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه اموال در دست حافظ

سلام. ملکی با کلاهبرداری از دست مالک خارج و تخلیه میشود و مالک به امید برگشت اموالش را از آنجا نبرده خریدار ملک (امین)چند بار اخطار میدهد اما مالک قبلی اموال را جابجا نمیکند حالا بعد چند سال ورثه به دنبال اموال خود هستند اما امین میگوید دزد برده و .. آیا امین با وجود اخطار قبلی و سلب مسئولیت از خود میتواند مدعی شود دیگر مسئولیتی ندارد یا همچنان میتوان از او مطالبه کرد؟

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام امین مسول حفظ اموال است مگر اینکه ثابت کند بدون تعدی وتفریط اموال ازبین رفته است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ضم امین امانی است مگر تعدی و تفریط صورت گرفته باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح و کامل نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دارای مسئولیت است مگر اثبات گردد که اموال سرقت رفته است