مشاوره حقوقی رایگان - مزاحم تلفنی

سلام وقت بخیر
چندوقت پیش یک اقا با من تماس گرفت وگفت گوشی فلانی، گفتم اشتباه گرفتن وقطع کردم، دوباره تماس گرفتن همسرم جواب داد طرف قطع کرد، چندبارهم همسرم باشماره مزاحم تماس گرفت جواب ندادن، الان همسرم شک داره که من بااون شماره درارتباطم ایامیتونم ازشماره مزاحم شکایت کنم وبفهمم که چه کسیه؟چون شوهرم میگه بایدبهم ثابت کنی ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،مزاحمت تعریف خاص خودش را دارد در صورت تکرار تماس و ایجاد مزاحمت شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر دو بار تماس مزاحمت تلفنی محسوب نمی شود.
شکایت شما نتیجه ای نخواهد داشت.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مزاحمتی انجام نشده است که شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام م یتوانید شخصا یا توسط وکیل اقدام نمایید