مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

سلام وکلای محترم. میشه همسرت چهار سال ازدواج کردیم من ب آزمایش نبردم میخاستم ببرم مادرش میگفت نمیخاد ببری چقدر هزینه کنی دختر من دختره منم باور کردم نبردم ازدواج کردیم بعد دوماه فهمیدم پرده بکارت ندارد منم بهش گفتم باهات کاری ندارم بگو گفت من با کسی دوست بودم زمان مجردی این بلا سرم آورد منم ناراحت شدم گفت سر مو کلاه گذاشتی اول باید میگفتی یکسال نرفتم ب مادرم موضوع گفتم گفت نمیخاد شکایت کنی زنه گناه داره ابرو شو میره منم شکایت نکردم.خودش رفته دادگاه گفته این یکسال نیامده شاهد برده و گفته باکره نیست ب من گفت دادگاه نرو واسه دفاع منم هیچی نمیخام بخاطره دروغ گفتم منم باور کردم نرفتم حکم طلاق غیابی صادر شده طلاق شو گرفت واسه مهریه هم اقدام کرده چجوری ثابت کنم پرده شو کسی برداشته از قرآن خیلی میترسه با قرآن میشه ثابت کرد چون اسم قرآن بیارم میترسه راست شو میگه اما قاضی قسم میدن یا نه باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر طلاق گرفته باشد به نظر کاری نمیشه کرد.
اگر رای طلاق قطعی نشده است در مهلت قانونی اعتراض کنید.
و سپس جهت فسخ نکاح اقدام کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در هرصورت اگر اثبات هم گردد که در زمان مجردی بکارت خود را از دست دادن با توجه به ایجاد رابطه نزدیکی با ایشان از ناحیه شما مهریه کامل به ایشان قابل پرداخت خواهد بود

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

روال صدور احکام دادگاه مبنی بر عدم امکان سازش حقوق زوجه تعیین تکلیف شده است لذا ببیند در حکم صادره نسبت به مهریه چه تصمیمی گرفته شده است واز آنجا که همسر شما گفته من هیچی نمخام شاید در حکم زوجه از کلیه حق حقوقات خود گذشت کرده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیاز بهببرس یدارد اما در صورت رابطه مهریه تعلق می گیرد