مشاوره حقوقی رایگان - دیه به روز

سلام
از اینکه قبول زحمت نموده و پاسخ دادید سپاگزارم
ولی سوال من این بود از سال 92 که حکم قطعی صادر شده و ضارب پس تحمل 3 سال زندان در بحث عمومی جرمم تحمل شده و از سال 96 نیز بخاطر دیه در زندان میباشد آیا دیه به روز خواهد بود یا طبق دیه سال 92 خواهد بود؟
آیا برای پیگیری موضوع نیاز به وکیل میباشد یا خیر؟

سپاسگزارم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

ماده 490 - درصورتی که پرداخت کننده بخواهد هر یک از انواع دیه را پرداخت نماید و یا پرداخت دیه به صورت اقساطی باشد، معیار، قیمت زمان پرداخت است مگر آنکه بر یک مبلغ قطعی توافق شده باشد.