مشاوره حقوقی رایگان - پیامک از سمت تعزیرات

سلام. برای من یک پیغام به صورت زیر آمده است :
در پرونده شماره ***** فرعي 1 دادنامه شماره ***** در شعبه چهل و دوم بدوي تعزيرات حكومتي تهران صادر گرديد . من جواز کسب ندارم کلا شغل آزاد اینترنتی دارم ( اینماد و حتی کد مالیاتی هم دارم ) . و شهرستان زندگی میکنم و حتی ثنا هم ثبت نام نکردم تا کنون

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ثبت نام‌ثنا کنید و به شعبه مربوطه مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا در دفتر خدمات قضایی ، اقدام به ثبت نام برای ، ثنا
نمایید و
و حکم شما به صورت غیابی صادر شده است و اگر حکم به ضرر شما
صادر شده باشد شما میتوانید واخواهی نمایید و