مشاوره حقوقی رایگان - انداختن سیمکارت مفقودی روی گوشی سرقتی

سلام دو سال پیش سیمکارتمو گم کردم الان فهمیدم که انداختن رو گوشی سرقتی و من رو می‌شناسن الان رضایت شاکی رو گرفتم ولی دادگاه میگه اثبات کن کار تو نبوده من با بردن شاهد که شهادت بدن روز وقوع جرم من در محل دیگری بودم تبرئه میشم یانه؟ چجوریه جریان؟ شاکی هم رضایت داده ... راهنماییم کنین ممنون
و همچنین شکایت کردم که سیمکارت رو دزدیدن تا اونو پیداکنند

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما باید با ادله اتبات کنید بی گناه هستید شهادت شهود هم یکی از دلایل محسوب میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال شما باید ادعای خود را ثابت کنید که با شهادت شهود نیز قابل اثبات است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سرقت جرم عمومی است و با رضایت تخفیف می گیرید نه تبرئه