مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشاع

با سلام
من مالک طبقه همکف یک آپارتمان 3 واحدی هستم که زیر همکف این آپارتمان دو پارکینگ برای طبقه اول و سوم قرار دارد و چون ساختمان جنوبی است با باز شدن درب ساختمان شما مقابل به راه پله قرار میگیرید. ضمنا طبقه من به حیاط راه داشته و از انتهای پارکینگ نیز به حیاط راه دارد ولی به جهت مسائل امنیتی این درب بسته بوده و همیشه طبقات بالایی از این درب استفاده نمیکرده اند.اکنون مدتی است که با تغییر مالک طبقه سوم مزاحم ما میشوند و خواستار این هستند که این درب باز باشد تا بتوانند مرتب از حیاط استفاده کنند و چون باز بودن این درب امنیت طبقه اول را تحدید میکند و هرکسی که از درب ساختمان وارد شود میتواند براحتی وارد حیاط شده و برای طبقه اول مشکلاتی را ایجاد نماید ما نیز با خواسته آنها مقابله نموده ایم. اکنون سوال من این است که راه چاره چیست کار کدام یک از ما اشتباه بوده و باید چکار کرد ؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام پاسخ دقیق به مسئله جنابعالی مستلزم بررسی مدارک مربوط است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال کسی نمی تواند مانع رفت اشخاص ساکن به حیاط شود
شما جهت امنیت واحد خود می توانید حفاظ ببندید یا دوربین نصب کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

کسی نمیتواند مانع رفتن به حیاط مشاع شد نیاز به توضیحات بیشتر جهت اظهار نظر است