مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن مدارکم توسط کارفرما

سلام
کارفرما روز اول هم کارت ملی و هم شناسنامه منو گرفت حالا بعد از ده روز مرتب پیگیرم ولی منو پاس میده به اینو اون.
من روز اول باخودش حرف زدم و به اون دادم.
خلاصه میخاد اذیت کنه.
راهش چیه. چون بدش نمیاد باهاش قانونی تا کنم.
شب عید میخام برم بانک و هزار مشکل دارم اینم برام مشکل ساز شده.
ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست استرداد مدارک سجلی دهید . البته قبلش بهتر است اظهارنامه دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول یک اظهارنامه بدید و بعد دادخواست استرداد مدارک

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اظهارنامه ارسال کنید اگر تحویل نداد دا‌دخواست استرداد بدهید
با با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق ارسال اظهارنامه رسمی ابتدامدارک خود را درخواست نمایید و در نهایت باید دادخواست الزام به تحویل شناسنامه و کارت ملی را بخواهید